Nissan Leaf

Nissan Leaf detalių paieška 2

Po keletos vakarų intensyvesnės paieškos, turiu jau įsigijęs priekinį buferį, kapotą, abu sparnus. Galbūt dešinės pusės sparno anot meistro, kuris atlikinės atstatymo darbus, ir nereikia, bet, kaip jau minėjau ankščiau, nori turėti automobilį su kiek gali mažiau papildomo “špakliaus”, nusprendėme imti originalias naujas arba dėvėtas dėtales, kurios kiek galima turi mažiau trūkumų ir pažeidimų.

Įdomu buvo stebėti kaip brangsta paklausiausios kėbuvo dėtalės: buferis ir kapotas. Kovo pradžioje buferis (dažniausiai nuo UK naudoto/daužto automobilio) kainavo apie 100 €, tai po beveik dviejų mėnesių kainos intervalas patapo 150~200 €. Kaip kolega užsinimė, tikriausiai padidėjo paklausa. Negaliu nepritarti tokiam teiginiui. Vien tik paskambinus prie skelbimo, kuris buvo patalpinas prieš 3 val. ar ankščiau, jau minėtų detalių nebebūdavo. Nusimato, jog tolimesnės reikiamų detalių paieškos bus įdomios 🙂

Papildymas: 2017m. rugsėjį padorios būklės buferiai jau buvo pardavinėjami už 300 €. 🙂 Bėje, tik buferiai, tušti be grotelių ir kai kurie be smulkių dėtalių.

Dalintis:

Leave a Reply

Your email address will not be published.