Naujienos

Itin laukiamas „Hyundai Kona Electric“ elektromobilis jau prekyboje

Atskleistos naujausio ir laukiamiausio „Hyundai“ modelio „Kona Electric“ kainos. Pirmieji modeliai rinkoje bus pristatyti su didesnėmis baterijomis – 64 kWh (204 AG). Numatoma, kad „Kona Electric“ kaina prasidės nuo 39 990 eurų. Prekyboje modelis pasirodys spalio 8 dieną.

Lietuvoje „Hyundai Kona Electric“ elektromobilis turės dvi komplektacijas „Comfort“ ir „Style“. Rafinuotos „Comfort“ komplektacijos standartinėje įrangoje yra „Smart Key“ sistema, 7 colių spalvotas liečiamas ekranas, 7 colių LCD „Supervision Cluster“ skaitmeninis prietaisų skydelis, galiniai parkavimo jutikliai, išmani greičio palaikymo sistema ir akumuliatoriaus šildytuvas. „Style“ komplektacijoje kelionės komfortą galima padidinti tokia papildoma įranga kaip 8 colių spalvotu jutikliniu ekranu, KRELL garso sistema, LED žibintais, automatinėmis ilgosiomis šviesomis, elektra reguliuojamu priekinių sėdynių šildymu bei vėsinimu, HUD projektuojamu ekranu ant priekinio stiklo ir plačiu saugumo įrangos paketu. „Kona Electric“ galima pritaikyti prie savo stiliaus, pasirenkant iš 7 kėbulo ir 3 kontrastuojančių stogo spalvų „Phantom Black“ juodos, „Dark Knight“ pilkos ir „Chalk White“ baltos.

Elektrinis „Hyundai Kona Electric“ su galingesne 64 kWh baterija vienu įkrovimu gali nuvažiuoti 482 km (pagal skaičiavimus WLTP metodu). 7,2 kW galios įkrovimo stotelėje baterija įsikraus per 9 valandas ir 35 minutes. Tuo tarpu greitojo įkrovimo 50 kWh ir 100 kWh stotelėse baterija iki 80 proc. įsikraus atitinkamai per 75 ir 54 minutes. „Hyundai Kona Electric“ su silpnesne 39,2 kWh baterija Lietuvoje ir Latvijoje pasirodys antroje 2019 metų pusėje.

Lietuvoje „Hyundai“ savo naujiems modeliams suteiks vieną dosniausių garantijų – 7 metai be ridos apribojimų. Be to, galingesnei elektromobilio versijai suteikiama 8 metų ir 200 000 km garantija.

„Hyundai Motor“ ir toliau stiprina savo kaip ateities technologijų kompanijos pozicijas ir siekia tikslo, kad ekologiškos transporto priemonės būtų prieinamos kiekvienam. „Hyundai“ planuoja iki 2020 metų Europoje pristatyti 14 naujų ekologiškų modelių. 5 iš jų bus hibridiniai, 4 įkraunami hibridiniai modeliai, 4 elektriniai automobiliai ir vienas varomas vandeniliu. „Hyundai“ taip pat investuoja į skirtingus transporto konceptus kaip autonominį vairavimą, automobilių tarpusavio nuomos ir automobilių jungiamumo paslaugas.

Dalintis:

Leave a Reply

Your email address will not be published.